Εξυπηρέτηση Πελατών

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

  • Με απευθείας παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας μας www.papergirl.gr
  • Τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 6948007719
  • Με email στο hello@papergirl.gr
  • Με παραλαβή από το κατάστημά μας, Νικηφόρου Φωκά 1, 54621, στη Θεσσαλονίκη, εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για να βεβαιωθούμε για την άμεση διαθεσιμότητά του έργου τέχνης.

Επίσης, μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, εφόσον η αποστολή γίνεται με κούριερ εντός Ελλάδος

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας έχουμε επιλέξει για τις αποστολές των παραγγελιών εντός Ελλάδας την υπηρεσία κούριερ ACS.  Οι αποστολές εξωτερικού γίνονται με UPS ανάλογα με την χώρα παράδοσης.

Ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής της παραγγελίας είναι περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες για προορισμούς εντός Ελλάδος (Οι παραγγελίες παραδίδονται από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 9π.μ. και 5μ.μ) και 7-10 εργάσιμες για το εξωτερικό.

Δωρεάν παράδοση πανελλαδικά σε παραγγελίες άνω των 150 ευρώ

Αναλαμβάνουμε την αποστολή της παραγγελίας σας και στο εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει την παραγγελία του εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της και μόνο εφόσον έχει ενημερώσει γραπτώς, με μειλ στο hello@papergirl.gr την εταιρία μας για την απόφασή αυτή. Ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν στην άριστη κατάσταση που το παρέλαβε. Βασική προϋπόθεση για την αλλαγή είναι το επιστρεφόμενο προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί κλπ.) τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν φθορές/αλλοιώσεις, και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο).

Από την στιγμή που έχετε παραλάβει την παραγγελία σας, επιβεβαιώνοντας την καλή του κατάσταση, ουδεμία ευθύνη έχει η εταιρία μας για τυχόν ζημίες ή προβληματικά προϊόντα/ έργα τέχνης και δεν μπορούμε να δεχθούμε επιστροφή της παραγγελίας από τον πελάτη και αντίστοιχη, επιστροφή χρημάτων στον πελάτη. Το επιστρεφόμενο δέμα θα πρέπει να παραδοθεί στην διεύθυνση: Νικηφόρου Φωκά 1, 54621, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, +306948007719. Το επιστρεφόμενο δέμα θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχει συσκευασθεί από εσάς πολύ προσεκτικά για μεταφορά, στην αρχική συσκευασία στην οποία το παραλάβατε, κλεισμένο με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Η επιστροφή του δέματος θα πρέπει να γίνει μέσω κούριερ επιλογής του πελάτη και αποκλειστικής χρέωσης του πελάτη. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς κατά την επιστροφή του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής καθώς και τυχόν άλλες χρεώσεις που είχε επιλέξει ο πελάτης, όπως πχ η αντικαταβολή, παράδοση Σαββάτου κτλ δεν επιστρέφονται. Κατά την επιστροφή των χρημάτων ο πελάτης θα λάβει την αξία του προϊόντος και όχι τα έξοδα μεταφοράς ή επιστροφής. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με το ίδιο μέσω πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε κατά την αρχική συναλλαγή, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου δέματος και εφόσον το δέμα και το προϊόν βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα κοπής πιστωτικού για μελλοντική σας αγορά στην γκαλερί μας.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Όλα τα έργα τέχνης που βρίσκονται στο papergirl.gr συνοδεύονται από το αντίστοιχο, υπογεγραμμένο Πιστοποιητικό Γνησιότητας.